Palvelut

Palvelut – Master CarHyvä palvelu kuuluu auton hintaan. Jos haluat jotain ylimääräistä, kuten jälkiasennettavia varusteita tai autoilutarvikkeita, autamme tekemään autostasi vieläkin mieluisamman.

Rahoituspalvelut tarjoamme yhteistyönä alan markkinajohtajien kanssa, joustavasti. Vakuutukset, takuut ja assistance- eli tiepalvelut saat meiltä asianmukaisin ehdoin. Vakuutukset saat meiltä liki kaikkiin suomalaisiin vakuutusyhtiöihin.

Ostamme autosi tai otamme sen myyntiin. Varsinkin kalliimpi auto on vaikea myydä itse. Tällöin myyntitili voi olla hyvä vaihtoehto. Soita meille ja sovi tapaaminen, niin pääsemme asiassa eteenpäin!


Huoltopalvelut

Huoltopalvelut tuotamme kaikkiin merkkeihin takuulla. Käänny puoleemme määräaikaishuoltoon tai odottamattomaan tilanteeseen liittyen. Meiltä saat huoltopalvelut, oli auto hankittu meiltä tai ei. Huoltopalveluita tarjoamme toimipisteessämme 1.6.2016 alkaen.


Rengashotelli

Säilytämme renkaasi lämpimissä sisätiloissa. Renkaanvaihdot ja muut rengastyöt saat halutessasi. Auton ostajalle ensimmäinen kausi – 50% hinnasta!

 – Voisit tuoda tänään renkaat säilytykseen


Myyntipalvelu

Automyyntiä myös palveluna, ammattimaisesti

Tarjoamme  autojen ja muiden ajoneuvojen myyntiä palveluna eli halutessasi myymme autosi ammattimaisesti. Tämä on erityisesti hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita autoja myynnissä tai asiakkaasi tarvitsevat autokaupan liitännäispalveluita, kuten esimerkiksi rahoitusta ja / tai takuuta. Erityisesti kalliimpien tai erikoisten autojen myynti yksityishenkilönä on vaikeaa. Kysy palvelusta meiltä tarkemmin!

 – Voisit tuoda autosi myyntiin tänään


Sähkö- ja Hybridiautot

Autot, joissa on matalammat typen ja hiilidioksidin päästöt ovat sekä ympäristöystävällisiä että taloudellisia käyttää ja hankkia – erityisesti tuontiautona.

 – Voisit tilata tänään sähköauton manner-Euroopasta